Från 379 kr / natt

Albergo Mancuso

Rating: 1
Hotell i Aosta, Italien
Bild från Albergo Mancuso, Hotell i Italien

Läge för Albergo Mancuso
Albergo Mancuso ligger bekvämt nära flygplatsen i Aosta, nära Manzetti-museet, Porta Praetoria och Teatro Romano. I närheten av Albergo Mancuso ligger även Aostas katedral och Criptoportico Forense-monumentet.

Albergo Mancuso erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
På detta hotell i Aosta kan man äta på deras restaurang, kafé eller baren. Kostnadsfritt internet med hög hastighet i allmänna utrymmen; en dator finns tillgänglig till ditt förfogande. Detta hotell i beaux arts-stil har även flerspråkig personal, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och snackbar/deli. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Albergo Mancuso
Rummen har inredda balkonger. De 12 gästrummen på Albergo Mancuso har hårtork och gratis toalettartiklar. Sängarna har bäddmadrass, italienska Frette-lakan och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har LCD-tv med digitalkanaler. Rummen har skrivbord med gratis lokalsamtal (restriktioner kan förekomma).



Karta och adress till Albergo Mancuso

Adress & vägbeskrivning

Adress
Via Voison, 32
11100 Aosta

Latitude: 45.730906999999995
Longitude: 7.314229000000000


Väder för Aosta

Genomsnittstemperatur för Aosta, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Aosta under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Aosta. Alla siffror är i Celcius.