Från 266 kr / natt

AHR Hotel Antille

Rating: 0
Bild från AHR Hotel Antille, Hotell i Italien

Detta Cazzago di Pianiga Hotellet är en familjevänlig anläggning. AHR Hotel Antille har en affär med kaffe/CAF. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) (tillgänglig på begäran). Gästparkering är kostnadsfri. Företagscenter inkluderar konferensrum. Receptionen är öppen under begränsade tider. Personalen kan ordna utflyktsassistans expressincheckning och expressutcheckning kolla. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, en öppen spis i lobbyn och ett värdeskåp i receptionen. Detta är ett rökfritt hotell. AHR Hotel Antille har 55 rum. Tv:n har kabelkanaler.

Rummen har telefoner i rummet. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har duschar, handhållen dusch, bidé och hårtork. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom luftkonditionering, minibar och flera linje telefoner. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda och telefontjänst för väckning. Extrasängar finns tillgängliga. Alla rum på AHR Hotel Antille är rökfria.



Karta och adress till AHR Hotel Antille

Adress & vägbeskrivning

Adress
Via Monte Rosa 2
30030 Cazzago di Pianiga

Latitude: 45.437099456787110
Longitude: 12.076000213623050


Väder för Cazzago di Pianiga

Genomsnittstemperatur för Cazzago di Pianiga, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Cazzago di Pianiga under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Cazzago di Pianiga. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Cazzago di Pianiga

AHR Hotel Antille
Rating: 3

Boka direkt → Läs mer
Pris från 266 kr / natt