Från 932 kr / natt

Florence Apartments Central

Rating: 0
Hotell i Florens, Italien
Bild från Florence Apartments Central, Hotell i Italien

Läge för Florence Apartments Central
Florence Apartments Central ligger i hjärtat av Florens precis vid San Lorenzo-marknaden, San Lorenzo-kyrkan och Medici-kapellen. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Katedralen Santa Maria del Fiore och Piazza Duomo.

Florence Apartments Central erbjuder:
Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Gäster på hotellet har även tillgång till bland annat flerspråkig personal och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.

Rummen på Florence Apartments Central
De 9 luftkonditionerade rummen på Florence Apartments Central har espressobryggare och värdeförvaringsskåp. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har LCD-tv med kabelkanaler. Badrummen är utrustade med dusch, bidé, hårtork och gratis toalettartiklar. Alla enheter har pentry med spishäll, mikrovågsugn, kylskåp och kaffe- och tebryggare. Hotellets gäster har tillgång till strykjärn/strykbräda och mörkläggningsgardiner.



Karta och adress till Florence Apartments Central

Adress & vägbeskrivning

Adress
Borgo la Noce 20/r
50123 Florens

Latitude: 43.776053000000000
Longitude: 11.254245000000000


Väder för Florens

Genomsnittstemperatur för Florens, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Florens under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Florens. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Florens

Sdrucciolo Double
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 880 kr / natt