Från 862 kr / natt

BEST WESTERN HOTEL METROPOLI

Rating: 0
Hotell i Genua, Italien
Bild från BEST WESTERN HOTEL METROPOLI, Hotell i Italien

Läge. Best Western Hotel Metropoli ligger mitt i Genua i anslutning till flygplatsen och på gångavstånd till Röda palatset, Genuas stadshus och Chiossone-museet för orientalisk konst. Platser av intresse i närheten inkluderar Piazza de Ferrari och Liguriska nationalgalleriet vid Spinola-palatset.
Hotellegenskaper

Detta 3-stjärniga hotell har företagscenter öppet dygnet runt. Kostnadsfritt trådlöst Internet Internetanslutning finns i allmänna utrymmen. detta hotell har även Internetpunkt på platsen.

Bar och loungen serverar drycker. Detta hotell serverar en gratis frukostbuffé varje morgon i frukostområde. Room service finns tillgänglig. Ytterligare bekvämligheter på hotell inkluderar flerspråkig personal och expressutcheckning.

En fullständig renovering av hotellet slutfördes i januari 2012.
Rum.
De 49 luftkonditionerade gästrummen på Best Western Hotel Metropoli har minibar och kaffe-/tebryggare. Rummet har utsikt över staden. Sängarna har madrasser av typen memory foam, duntäcken och kvalitetssängkläder. Badrummen har badkar eller dusch med regndusch. De är även utrustade med telefon, bidé och kostnadsfria toalettsaker.

Ej trådlös höghastighetsanslutning till Internet och trådlös Internetanslutning är kostnadsfria. Utöver skrivbord och kostnadsfria dagstidningar, har gästrummen telefon och kostnadsfria lokalsamtal (restriktioner kan finnas). LCD-tv finns på rummen. Värdeförvaringsskåp och fönster som kan öppnas ingår också.



Karta och adress till BEST WESTERN HOTEL METROPOLI

Adress & vägbeskrivning

Adress
PIAZZA FONTANE MAROSE
16123 Genua

Latitude: 44.409999847412110
Longitude: 8.935009956359863


Väder för Genua

Genomsnittstemperatur för Genua, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Genua under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Genua. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Genua