FrÃ¥n 1 190 kr / natt

Sporthotel Alpenrose

Rating: 4
Bild från Sporthotel Alpenrose, Hotell i Italien

Läge för Sporthotel Alpenrose
På detta hotell, Sporthotel Alpenrose, i Nova Levante har du ski-in/ski-out och smidig tillgång till Carezza Ski Area, Hubertus linbana och Carezza. I närheten av Sporthotel Alpenrose ligger även Carezzasjön.

Sporthotel Alpenrose erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du skämma bort dig med en behandling i det fullständigt utrustade spat eller låta musklerna slappna av i spabadkaret. Åk gratis till backarna med detta hotells kostnadsfria transport. På Sporthotel Alpenrose får du den perfekta skidsemestern med skidförvaring, uthyrning av skidutrustning och shopping. När solen går ner kan du ta en after ski-drink i baren eller släppa loss med andra festsugna på nattklubben.

På detta hotell kan man äta på deras restaurang eller kafé. Kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi i allmänna utrymmen; en dator finns tillgänglig till ditt förfogande. Detta hotell med 4 stjärnor har även barnpool och ångbastu. Gratis parkering.

Rummen på Sporthotel Alpenrose
Rummen på hotellet har även balkonger. Bekvämligheter i gästrummen på Sporthotel Alpenrose omfattar minibar och värdeförvaringsskåp. Sängarna har memory foam-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Hotellets gäster har tillgång till kostnadsfritt internet med hög hastighet på rummen. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen har badkar och/eller dusch, badrock, lyxtoalettartiklar och bidé. Hotellets gäster har tillgång till tofflor och hårtork. Uppbäddningsservice erbjuds varje kväll och städning erbjuds dagligen.



Karta och adress till Sporthotel Alpenrose

Adress & vägbeskrivning

Adress
Via Carezza 161
39056 Nova Levante

Latitude: 46.407092999999996
Longitude: 11.590532999999999


Väder för Nova Levante

Genomsnittstemperatur för Nova Levante, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Nova Levante under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Nova Levante. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Nova Levante

Nigglhof
Rating: 2

Boka direkt → Läs mer
Pris från 975 kr / natt