Från 336 kr / natt

Hotel Ara Pacis

Rating: 0
Hotell i Rom, Italien
Bild från Hotel Ara Pacis, Hotell i Italien

Ligger i Prati i hjärtat av Rom Detta hotell nära Altar of Peace, Augustus mausoleum och Museo Napoleonico. Finns också i närheten Piazza Navona och Spanska trappan. En frukostbuffé är gratis för gästerna. Förutom flerspråkig personal och kemtvätt/tvättservice, har Hotel Ara Pacis värdeförvaringsskåp i receptionen och en hiss (hiss). 24 timmars rumservice finns tillgänglig. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Hotellet kan hjälpa dig växla pengar till lokal valuta. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefoner och gratis tidningar. Alla rum har bäddsoffa och öppen spis.

Rummen har kylskåp. Badrummen har hårtork. Hotellet erbjuder dessutom klimatkontroll, luftkonditionering och ljudisolering. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som extra handdukar/sängkläder. Internet (bredband) och extrasängar finns tillgängliga. Alla rum på Hotel Ara Pacis är rökfria.



Karta och adress till Hotel Ara Pacis

Adress & vägbeskrivning

Adress
Via Vittoria Colonna, 11
00193 Rom

Latitude: 41.904998779296880
Longitude: 12.472399711608890


Väder för Rom

Genomsnittstemperatur för Rom, Italien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Rom under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Rom. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Rom